Περιγραφή
Οι χειροποίητες καραμέλες dyo dyo έχουν μελετηθεί κλινικά για το κατά πόσο μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Στη μελέτη αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Υγεία», αποδείχθηκε ότι ο γλυκαιμικός δείκτης ήταν 3,50 φορές περίπου κατώτερος από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <55). Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το γλυκαιμικό φορτίο ήταν 10 φορές περίπου μικρότερο από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <11
Δημιουργήθικε με:
html,css,odyssey Cms